« Alla inlägg

Julkort med egna motiv

Nu börjar vi ladda inför årets stora högtid här på Mr Postman - julen! I år kommer det att vara enklare än någonsin att skicka julkort och det fina är att man kan skapa sina julkort redan nu. Du väljer nämligen själv leveransdatum, så varför inte slippa stressen i december och fixa julkorten redan nu?

I år hoppas vi även kunna erbjuda våra kunder att skicka julkort till internationella adresser. Vi jobbar med utvecklingen av detta i skrivande stund och kommer att meddela alla medlemmar och kontakter på Facebook när detta är klart.

En annan smidig funktion är möjligheten att ladda upp ett adressregister. Detta innebär att du kan exportera dina outlook-kontakter eller helt enkelt skriva ner adresserna i en lista och ladda upp den på Mr Postman. Därefter väljer du ett motiv till ditt julkort och skriver din hälsning - resten sköter vi.

Vi hoppas även kunna presentera fler standardmotiv i år än vad vi gjort tidigare jular. Så om du inte har ett eget motiv till ditt julkort, kan du välja något av våra färdiga.

Mitt vykort

Ingen bild vald ännu | Välj här »

Följ oss på Facebook

Vi bjuder nya fans på ett vykort!
© Mr Postman AB 556808-5038| Lv. Strandtorpshage 51 | 387 92 Borgholm | kontakta@mrpostman.se Valid XHTML 1.0 Transitional Betalkort