Börja här
Skicka julkort med Mr Postman Pris
Vi har nu stängt Mr Postman för köp. Om du har en värdekod, så kan du använda den fram till 31 maj 2019. Alla kort som ligger schemalagda kommer att skickas som vanligt. Stort tack för 15 år med Mr Postman!

Julkort - skicka till mottagarens brevlåda. Vi trycker, Posten delar ut.

Välj motiv nedan - eller ladda upp en egen bild

På mrPostman.se kan du skicka dina egna personliga julkort direkt till mottagaren. Vi tar på oss tryck och distribution - allt du behöver göra att är att skapa julkort efter egen smak. Julkorten trycks på ett högkvalitativt papper innan de delas ut med posten lagom till jul.

Blogg: Julkort med egna motiv

Nu börjar vi ladda inför årets stora högtid här på Mr Postman - julen! I år kommer det att vara enklare än någonsin att skicka julkort och det fina är att man kan skapa sina julkort redan nu. Du välje...

Av mrPostman 2010-09-17 13:49:00 | Läs hela inlägget

Julkort - mer information

Priset på julkorten är 16 sek/kort om du betalar med bankkort, alternativt 20 sek/kort om du betalar med SMS. Betalningen av julkorten sker i samarbete med Payer.

Varje år skickas ca 50 miljoner julkort inom Sverige enligt Posten – detta motsvarar drygt fem kort per svensk. Den stora andelen av julkorten skickas fortfarande på traditionellt sätt, men fler och fler väljer att skicka julkort via nätet.

Se till att skicka dina julkort i tid så att de hinner fram innan jul. Här på mrPostman.se kan du själv bestämma leveransdatum, vilket innebär att du kan skicka julkorten redan långt innan december!

Mitt vykort

Ingen bild vald ännu | Välj här »

Följ oss på Facebook

Vi bjuder nya fans på ett vykort!

Länktips

Personlig startsida

Gör din egen personliga startsida på nätet - tjänsten är gratis.

Digitala grattiskort och julkort

Skicka digitala e-vykort, grattiskort och kärlekskort gratis.

www.digitalavykort.se

© Mr Postman AB 556808-5038| Lv. Strandtorpshage 51 | 387 92 Borgholm | kontakta@mrpostman.se Valid XHTML 1.0 Transitional Betalkort